Loading...

Sami: +32 488 36 98 57 / Dimitri: +32 477 78 68 96 /

Verwarming

Een van de eerste levensbehoeften van een mens is, naast  eten en drinken, warmte en veiligheid. 24uur per dag jaar in jaar uit zorgt een betrouwbare en zuinige ketel voor warmte en comfort die u wenst.

In nieuwe installaties zal de voorkeur uitgaan naar ATAG, hier hebben wij zeer bewust voor gekozen. Wij zijn dan ook erkend als ATAG SelectDealer. Dit merk is al 8 jaar uitverkoren tot beste verwarmingsketel volgens de Nederlands consumentenbond. ATAG ontwikkeld en produceert in eigen beheer de zuinigste en meest betrouwbare cv-ketels en boilers.

Zo kunnen ze voor ieder verwarmingssysteem de juiste oplossing bieden.

Alle ATAG cv-ketels beschikken over de exclusief door ATAG ontwikkelde gepatenteerde inox warmtewisselaar. ongeacht welke cv-ketel u kiest profiteert u direct van vele voordelen: snel en veel warm water, minder onderhoud aan u cv-ketel, een lager brandstofverbruik en dus lagere energiekosten, en een onverminderd hoog rendement gedurende de hele levensloop van de cv-ketel.

Bij ons als ATAG SelectDealer profiteer je van 15 jaar garantie op de inox warmtewisselaar, het hart van je varwarmingsketel, en 5 jaar op onderdelen. Wil je nog meer zekerheid? dat kan, dankzij de ATAG Comfortgarantie. Een vorm van verlengde onderdelengaratie die je kan afsluiten op de aankoop van je varwarmingsketel.

 

Atag Verwarming Plein Project