Loading...

Sami: +32 488 36 98 57 / Dimitri: +32 477 78 68 96 /

Hernieuwbare energie

Energie met respect vaar de toekomst,

Duurzame energie helpt tegen de klimaatverandering en is goed voor het milieu omdat er minder co² vrijkomt. Een zonneboiler is een van de vormen van duurzame energie die u gemakkelijk in huis kan halen. In een zonneboiler wordt de warmte opgeslagen die geleverd wordt door zonnecollectoren. Voor alle zonne-energiesystemen biedt ATAG de hoogste warmteopbrengst. Het is mogelijk om per jaar bijna 80% van de door u benodigde warmte op te wekken uit de warmte van de zon. Daarvoor hoeft de zon niet eens de hele dag te schijnen, gewoon daglicht is al voldoende om zonnewarmte op te wekken.

Hybride Systeem,

Het ATAG Low Energy Concept of kortweg ALEC is een hybride cv-ketel speciaal voor lage energiewoningen. Hierbij wordt zonne-energie gebruikt voor de verwarmingsinsatallatie en voor het warm water met zeer hoge tapwaterprestaties. Dit syteem is zeer geschikt voor lage temperatuursverwarming zoals vloer, plafond en wandverwarming. 

Het blijft niet alleen bij energiebesparing , het betekent ook een directe verhoging van de waarde van uw woning en een beter score op het Europese energielabel.